Loading
Gombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - KertépítésGombos díszfaiskola, Szeged Tiszasziget - Örökzöldek, díszfák, díszcserjék - Kertépítés
„A kertművészet, akárcsak az építészet, téralakító művészet,
de míg az építész élettelen anyagból építi fel házát,
addig a kertész fejlődő, állandóan más formát nyújtó élő anyaggal dolgozik.”
Kiácz György
Szemirámisz függőkertje a világ talán leghíresebb, és legrégebbi ismert parkosított kertje. Még ha az Ön kertje nem is lesz olyan ismert, mint az ókori világ hét csodájának egyike, de szépségével ugyanúgy lenyűgözheti látogatóit. A kertépítés hagyományai időben nagyon messzire nyúlnak vissza, gondoljunk csak a japán vagy kínai kertekre, de elég csak magunk elé képzelni egy hatalmas park által övezett kastélyt Európa szinte bármely országában. A pár századdal korábban luxusnak számító kertépítés ma már szinte teljesen a házak építésének részévé vált.
Elképzeléseit saját faiskolánk növényeinek felhasználásával valósítjuk meg, így Ön a legkedvezőbb áron vásárolhat közvetlenül a termelőtől. Ha Ön parkjába, kertjébe tavat álmodott, segítünk megtalálni a leginkább odaillőt. Kérésére a karbantartási és növényvédelmi munkákat levesszük válláról, hogy Önnek csak gyönyörködnie kelljen kertjében. Öntözőrendszerek telepítésével az esti locsolás fáradalmaitól is megkíméljük Önt. Reméljük, hogy kertjében igazán örömét leli.
Minden jog fenntartva. 2011.
Gombos Díszfaiskola
6756 Tiszasziget, Dózsa Gy. u. 13.
+36-30/551-8267 | +36-70/618-3044 gom.ist@invitel.hu